Ügyfélszolgálat: +36 30 6406488
Szülők véleménye

A mi történetünk:

Kislányunk Flóra (3 éves) számára egy olyan helyet kerestünk Kaposváron, ahol nem csak gyermekmegőrzés folyik, hanem vidám, rugalmas, biztonságot adó, szeretetteljes, családias légkörben, életkorának megfelelő egyéni fejlesztés is.
Ahol az egyéni sajátosságokhoz, képességekhez, készségekhez igazított fejlesztés, bánásmód nem csupán az óvoda szakmai programjában szerepel, hanem meg is valósul!

Nem utolsó szempont volt számunkra, hogy Kislányunkat kétnyelvű gyermekként nevelve, az angol nyelv gyakorlására, használatára játékos keretek között az óvodában töltött ideje alatt is lehetősége nyíljon.
Aprajafalva Minioviban az „anyapótló” óvónéniknek nem csak a gyerekekre van idejük, hanem bennünket, mint szülőket is „meghallgatnak”, s szükség esetén hasznos tanácsokkal látnak el!

családi napközi kaposváron
Szabó Flóra


"Egyik legjobb döntésem volt, hogy ide hoztam a kislányomat. Nagyon féltem attól, hogy hogyan viseli majd azt, hogy tőlem távol van. Örülök neki, hogy nagyon megszerette ezt a helyet és azt is elértük, hogy akár minden nap szívesen tovább maradt volna még nálatok."
Sz. Viktor szülei
 "Gratulálunk ehhez a nagyszerű helyhez!
Ikergyermekeim mosolygósan, vidáman mentek be reggelenként. Hazafelé pedig végig énekeltek a kocsiban és verset mondtak, amit itt tanultak. További sikeres működést és sok boldogságot kívánunk!"
K. Flóra és Tomi szülei
 


Nagyon köszönjük a meghívást lehetőséget,hogy részt vehettünk a Mikulás ünnepségen. Jól éreztük magunkat a miniovi családias, bababarát környezetében. Boldog Karácsonyt,és Sikeres Új Esztendőt kívánunk mindenkinek!

családi napközi kaposváron

Szabó család
 


Sziasztok!

Én is köszönetet szeretnék mondani, hogy ott lehettünk ma a Mikulás napon! Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük! Sikeres munkát es Boldog Ünnepeket kívánunk! Áron, Imi es Katinka
 


Köszönjük szépen a mai szép Mikulás napot :) A fiam nagyon jól érezte magát nálatok. Mindenki nagyon kedves volt és az ovi is fantasztikus. További sikeres munkát kívánunk!
Edina
 


 Sziasztok!

Az én Lackó unokám gyakori látogatója az ovinak és imád oda járni!!

Lackó az Aprajafalva miniovi fenegyereke

Sokszor vettünk részt különböző rendezvényeken, foglalkozásokon és most egy hetet ott is töltött a sport-és kézműves táborban. Minden reggel boldogan indult az oviba és mi nyugodtak voltunk, mert tudjuk, hogy értő és jó kezekben van és rengeteg szeretet és törődést kap ott is, mint itthon.Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis ovit! Mi a nyáron még biztosan megyünk, erre szívesen áldozunk a családi kasszából, mert kell ez a közösségi élmény és a sok új élmény, amit ott kap!

Szigeti Lackó nagymamája

MÉG TÖBB VÉLEMÉNY>>>