Ügyfélszolgálat: +36 30 6406488
Áraink 2020 január 1-től

Családi bölcsődénkbe 12 hónapos kortól 6 éves korig várjuk a gyermekeket kiscsoportos foglalkozásra (5-7 fő).

Áraink az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Napi 4-szeri étkezés
  • kis létszámú csoportban egyéni gondoskodás
  • személyreszabott fejlesztést
  • óriási, saját játszótér
  • távol a város szennyezett levegőjétől,
  • évente több alkalommal kirándulásokon vehet részt,
  • a legújabb és legjobb minőségű oktatási eszközök
  • kimagasló szakmai színvonalú éves oktatási-nevelési terv
  • játékos készségfejlesztés

A havi díj 69.950 Ft+INGYENES étkezés.

A beszoktatás rendje( ismerkedés az új hellyel és játszótársakkal )

Ezt a lehetőséget minden olyan szülőnek ajánljuk, akik kíváncsiak az ovinkra, szívesen megnéznék, kipróbálnák a gyermekükkel együtt.  A beszoktatás minden esetben megelőzi a bölcsődei, óvodai beiratkozást.

Fontosnak tartjuk, hogy a beszoktató szülő fokozatosan váljon el a gyermektől. Először a gyermekkel közösen töltenek el egy kevés időt a családi bölcsődében, majd minden nappal egyre hosszabb időre hagyja az új közösségben. Így sokkal kisebb traumát okoz az új környezet, hiszen megtanulják a picik, hogy újra és újra találkoznak.

Miért fontos, hogy hova íratja be gyermekét?

Amikor a szülő bölcsődét keres, komoly gondot okoz, hogy melyik intézményt válassza, hiszen ez a választás meghatározó gyermeke későbbi életében. Szakemberek is alátámasztották, hogy az élet alapköveit minél hamarabb rakjuk le, annál stabilabbak lesznek. A környezet, amelyben a gyermek a nap legnagyobb részét tölti, döntő hatással bír az egész későbbi életére.
Természetesen a családi bölcsi középpontjában is a gyermek áll. Pedagógusaink törekszenek arra, hogy a szülőktől való elszakadás zökkenőmentesebb legyen, gondoskodó figyelemmel tekintenek minden hozzájuk kerülő gyermekre.Az itt eltöltött idő alatt szakembereink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyermek fejlődése megfelelően alakuljon.
A bölcsit, ahol a gyerekek napjuk nagy részét töltik, úgy rendeztük be, hogy a bútorok és a berendezési tárgyak mérete igazodjék a gyerekekhez. Ez arra ösztönzi őket, hogy önállóan kiszolgálják magukat, és ez a fajta önállóság egész későbbi életükre pozitív hatással van.

Nézd meg az oviról készült képeket a Facebookon!>>>