Ügyfélszolgálat: +36 30 6406488
Miért választja 10-ből 9 szülő az Aprajafalva miniovit?

Sokat gondolkoztunk azon, hogy mit mondjunk a szülőknek, ha megkérdezik:

Miért írassam épp az Aprajafalva minioviba a gyermekem?

Nos, a legjobb megoldásnak azt találtuk, ha megosztjuk veled, mit gondolnak erről a kérdésről mások. Összeszedtünk kilenc véleményt, melyből Te is megtudod, miért érdemes hozzánk hoznod a gyermeked. Lássuk!

A legnagyobb családi napközi Kaposváron

1. Én azért választottam az Aprajafalva miniovit, mert az összes családi napközi közül itt található a legtöbb önálló helység. Miért fontos ez nekem? Azért, mert ha a gyermekem nem kíván részt venni egy foglalkozáson, akkor egy másik szobában úgy tud játszani, hogy nem hallják a többiek. Ezenkívül a délutáni alvás alkalmával azok a gyermekek, akik nem alszanak vagy már felébredtek, elmehetnek egy másik szobába.
Bendegúz anyukája

2. Mi akkor döntöttük el, hogy ide íratjuk a lányunkat, amikor kiderült, hogy Béres Erika és Németh Kati rendszeres foglalkozásokat fog tartani az oviban. Már eddig is járt a lányunk a Látható Hangok és a Manó múzeum foglalkozásaira, illetve rendszeresen részt vettünk Németh Kati Happy English óráin és Csiri biri tornáján. Nos, az oviban ezt mind megkapja a gyermekünk, ráadásul nem kérnek érte plussz pénzt, mivel az összes program benne van a havi díjban. Az már csak hab a tortán, hogy szabaddá váltak a délutánjaink és az estéink, hiszen az összes foglalkozás délelőtt, az oviban van.
Kincső szülei

3. Első látásra szerelem volt. Amikor gyermekünk megpillantotta az utcáról a Hupikék törpikéket a falon, egyből felkiáltott:
- Anya, hupikék törpikék!
Az udvarra belépve csak fokozódott a lelkesedése, hiszen a fából készült játékok (törp posta, törp csúszdák, kígyó, dinó libikóka, stb.) teljesen elvarázsolták Ákost. A mi lélegzetünk is elakadt, amikor beléptünk az ajtón: hatalmas szobák, külön étkező, 2 mosdó, minden helységben Aprajafalva képei felfestve a falakra...
Egyszóval egy "CSODAORSZÁGBA" érkeztünk. Ma már tudjuk, jó döntés volt idehozni a fiúnkat. Minden nap mosolyogva köszön el tőlünk, amikor átadjuk az óvónéniknek.

Ákos anyukája

4. Miért éppen Aprajafalva? Nos a válasz egyszerű. A hangulat fantasztikus. Ide akármikor jövünk, mindig mosolyognak a gyermekek és a felnőttek. Nekünk pedig, az volt a legfontosabb, hogy az egyetlen gyermekünk jól érezte magát és figyeljenek rá. Mivel a csoportjában csak négyen vannak, ezért állandó figyelmet kap. Erre pedig nagy szüksége van, hiszen nem szereti, ha nem ő van a középpontban.
Balázska apukája

5. Nemrég költöztünk Kaposvárra és a kislányomnak egy olyan ovit kerestem, ahol könnyedén átvészeli a környezetváltozást és beszélnek angolul. Ez utóbbi azért volt fontos nekem, mert Fency nem tudott magyarul. Szerencsére, ma már 3 nyelven is megérti és megérteti magát, ezért úgy érzem, jó döntés volt Aprajafalva.
Fency anyukája

6. A mi döntésünk nagyon könnyű volt. Olyan ovit kerestünk, ami

  • belvárosi, de mégis csendes környéken van
  • rendelkezik saját, jól felszerelt játszótérrel
  • kis létszámú csoportokkal működik

Azt hiszem, egy percig nem volt kérdés, hogy az Aprajafalva családi napközit választjuk. Örülünk, hogy rátok találtunk.
Andris szülei

7. Bár nem ez a legolcsóbb családi napközi Kaposváron, de itt kapjuk a legtöbbet a pénzünkért. Hihetetlen, hogy milyen komplex nevelési programot dolgozott ki Dia, Erika és Kati. A kisfiúnk minden este új élményekről számol be és ez nekünk minden pénzt megér. Örök igazság, de az ember sorsa gyermekkorában dől el és mi a legjobbat akarjuk Daninak. Az pedig csak hab a tortán, hogy 2 hónap alatt leszoktatták a pelenkáról, nem kevés pénzt megspórolva ezzel nekünk.
Danika szülei

8. Soha nem felejtem el az első napunkat Aprajafalván. Magánovit kerestünk Zalánnak és ez volt a második hely aznap, amit megnéztünk. A félórásra tervezett látogatásból végül 3 órás játék lett. Másnap reggel már azt kérdezte a fiam:
- Anya! Mikor megyünk a "törpös oviba?"
Még aznap beírattam, és a mai napig nem bántam meg a gyors döntésemet. Miért? Mert reggelente már nem én könyörgök neki, hogy induljunk, hanem ő nyaggat engem:
- Anya! Menjünk már az oviba!

Zalán anyukája

9. Sajnos, minket az élet kényszerített arra, hogy kivegyük a gyereket az állami oviból. Péter sokat betegeskedett és ezt a munkahelyemen már nem nézték jó szemmel. Azt mondta az orvos, hogy ha lehet, akkor vigyük kisebb közösségbe. Így olyan ovit kerestünk, ahol a lehető legkevesebb gyermek van egy csoportban. Egyértelmű volt a választás. Bár, azóta már jóval több gyerek jár oda, de érdekes módon mégsem kell hiányoznom a munkahelyemről. 
Peti anyukája
 

Mivel a cím úgy szólt, hogy "Miért választja 10-ből 9 szülő az Aprajafalva miniovit?", ezért biztosan azt kérded:

- És mi a helyzet a 10. szülővel?

Nos, természetesen mindenkinek mi sem tudunk megfelelni. Biztosan akadnak olyan szülők, akik nem minket választanak, de ez minket nem lomboz le, hanem arra ösztökél, hogy még jobban csináljuk.
Amennyiben kíváncsi vagy a napirendünkre, a nevelési programunkra, Erika és Kati bemutatkozására és minden más tudnivalóra, akkor olvass tovább!

Ne feledd! A gyermeked jövője a Te döntésed.

Várunk egész évben az Aprajafalva minioviba.

Dia és Ákos